Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΕΡΓΟΝ

Κούσκουρα 5, Θεσσαλονίκη



Πριν ξεκινήσω να γράφω την κριτική θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι έχω αρνητική προδιάθεση προς τα γκουρμέ εστιατόρια, με τις μικρές μερίδες, το τρέντυ στήσιμο και τους διάσημους σεφ που επιμελούνται το μενού.
Ωραία; Τώρα για το μεζεδοπωλείο ΕΡΓΟΝ, είναι ένα τρέντυ μαγαζί με γκουρμέ, μικρές μερίδες και το μενού επιμελείται ο γνωστός στο ευρύ κοινό από τηλεοπτικές εκπομπές Σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Οι τιμές είναι ακριβές για μεζεδοπωλείο, αλλά αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε.




Όταν είδα την τηγανιά με χοιρινό και κοτόπουλο, σερβιρισμένη σε πιατάκι του γλυκού μου ήρθε να βάλω τα γέλια. Όμως όταν η πρώτη μπουκιά ακούμπησε στο στόμα μου και ένιωσα την έκρηξη των γεύσεων σταμάτησα να γελάω. Η σαλάτα με τα χόρτα και τον ταραμά ήταν μοναδική. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των φαγητών είναι βιολογικά και το σέρβις άψογο. Μπορεί οι τιμές του να είναι απαγορευτικές για συχνές επισκέψεις αλλά μία στο τόσο αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας μία απόλαυση.

Βαθμολογία: 9,5 στα 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου